Kontakt

HOVEDNUMMER


74 83 04 64


som bedes anvendt til tidsbestilling og receptfornyelse

(9 -12 & 13 -16 ) samt til:


TELEFON-KONSULTATIONER (0800 - 0900)

Recepter bestilles efter kl 0900


Når du ringer til klinikken i lægernes telefontid mellem kl. 08.00 - 09.00 guides du til valg af den læge, du ønsker at snakke med. Ved forsøg på opringning til en fraværende læge pga. ferie/kurser, vil du blive bedt om at taste dig ind til anden læge.


Der er generelt travlt på linjerne, og vores kø-system kan fyldes, således at man, uanset lægevalg, stilles tilbage til sekretæren.


I perioden 12-13 vil man ved opkald til hovednummeret blive henvist til et mobil nummer - så sekretærer får mulighed for en smule frokost-ro. Der kan ikke bestilles tider eller medicin i den periode


- og mobilnummer må kun anvendes til helt akut sygdom/skade. Der kan IKKE lægges beskeder på mobilsvar.


Den enkelte læge kan kun snakke med én patient ad gangenDet betyder, at vi må bede om forståelse for, at samtalerne holdes korte, så flest mulige kan komme igennem. Det er et generelt problem for praktiserende læger, at honorere ønske om telefonisk kontakt.


For at give mere tid til egentlige telefonkonsultationer, må vi bede om at tidsbestilling og receptfornyelser foregår efter kl. 09.00.Husk også muligheden for at kontakte os via e-konsultation


Vi tilbyder både e-mail konsultationer og medicinbestilling / tidsbestilling over nettet (udvalgte opgaver).


Det kræver, at man via klinikken får udleveret et brugernavn og en adgangskode, som skal anvendes på ovenstående hjemmeside. Systemet indebærer en sikker og krypteret overførsel af data mellem bruger og klinik.


Et brugernavn og adgangskode er helt personlig, al kommunikation bliver automatisk lagret i brugerens journal hos os, ligesom alle svar sendes direkte via vores lægesystem. Er man flere i en familie, skal de enkelte have eget brugernavn og adgangskode


Som noget nyt, kan man også logge ind med sit NemID.


Man kan kun bestille den medicin, din læge har noteret som fast medicin.


Email-konsultationer kan bruges til korte forespørgsler, f.eks. om blodprøvesvar, og korte præcise spørgsmål. Ikke til lange tekster og IKKE til medicinbestilling og  ALDRIG til at håndtere akutte situationer.

Ved akut behov for lægehjælp skal man anvende telefon som tidligere. Man må påregne en svartid på 1-3 dage, i ferieperioder også længere.


Ved ferier og andet længere fravær, blokeres for fremsendelse af mails til den fraværende læge.Man kan stadig skrive til de tilstedeværende læger.


Ud over vores systems Lægevejen.dk, er der udviklet 3 app's som vi kan anbefale (hent fra Google Play eller App Store):


Min Læge, Kontakt Lægen (video-mulighed) og Medicinkortet.Medicinkortet